Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky, akce a slevy!

Nejžhavější novinky přímo na e-mail!

Nepřehlédněte:

Volná místa

 

Gastro vybavení na splátky:

ESSOX

EUROLEASING

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Gastrobitr s.r.o., se sídlem Petřkovická 125, 725 28 Ostrava - Lhotka, IČ 25825747, společnost je vedena u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 19716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Změna sídla společnosti
28.06.2022 Novinky
Změna sídla společnosti
Změna sídla společnosti Gastrobitr s.r.o. (provozovatele e-shopu Gastro-Guru.cz... číst celé
Ještě více informací o produktech
07.05.2022 Zajímavosti
Ještě více informací o produktech
U produktů Tefcold, NORDline, Vestfrost, Polair a dalších značek nově můžete... číst celé
Rozšíření nabídky - Zavážecí vozíky
23.11.2021 Novinky
Rozšíření nabídky - Zavážecí vozíky
Rozšíření nabídky nerezových zavážecích vozíků... číst celé
Aktualizace kategorie - Nerezové gerály
15.11.2021 Novinky
Aktualizace kategorie - Nerezové gerály
Aktualizací nabídky i cen prošla kategorie nerezových regálů.... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nejžhavější novinky přímo na e-mail! Rozesíláme jednou za 14dní. Můžete se kdykoli odhlásit.
© 2017 - 2022 Gastro-Guru.cz, Provozuje: Gastrobitr s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz