Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky, akce a slevy!

Nejžhavější novinky přímo na e-mail!

Gastro vybavení na splátky:

ESSOX

EUROLEASING

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Gastrobitr s.r.o., se sídlem Slovanská 982/19, 748 01 Hlučín, IČ 25825747, společnost je vedena u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 19716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozšíření nabídky - Zavážecí vozíky
23.11.2021 Novinky
Rozšíření nabídky - Zavážecí vozíky
Rozšíření nabídky nerezových zavážecích vozíků... číst celé
Aktualizace kategorie - Nerezové gerály
15.11.2021 Novinky
Aktualizace kategorie - Nerezové gerály
Aktualizací nabídky i cen prošla kategorie nerezových regálů.... číst celé
Ekologická likvidace elektroodpadu
04.08.2021 Zajímavosti
Ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace elektrospotřebičů je nedílnou součástí ochrany přírody. Uvědomujeme si ekologickou zátěž... číst celé
Velký výprodej zboží II. jakosti
20.07.2021 Novinky
Velký výprodej zboží II. jakosti
Využijte jedinečnou příležitost a nakupte gastro vybavení za bezkonkurenční ceny... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nejžhavější novinky přímo na e-mail! Rozesíláme jednou za 14dní. Můžete se kdykoli odhlásit.
© 2017 - 2021 Gastro-Guru.cz, Provozuje: Gastrobitr s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz