Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky, akce a slevy!

Nejžhavější novinky přímo na e-mail!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Gastrobitr s.r.o., se sídlem Slovanská 982/19, 748 01 Hlučín, IČ 25825747, společnost je vedena u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka 19716 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nově v nabídce: Akční nabídka nerezového vybavení
17.12.2020 Novinky
Nově v nabídce: Akční nabídka nerezového vybavení
Zařazení nových produktů do nerezového vybavení pro gastro provozy... číst celé
Akční leták ke stažení
04.12.2020 Zajímavosti
Akční leták ke stažení
Stáhněte si leták PROSINCOVÉ akční nabídky produktů značky NORDLine a TEFCOLD... číst celé
Nově v nabídce: Konvektomaty Redfox
19.11.2020 Novinky
Nově v nabídce: Konvektomaty Redfox
Nově rozšiřujeme naši bohatou nabídku konvektomatů, které jsou nedílnou součástí každé kuchyně... číst celé
Nově v nabídce: Mlýnky na maso RM Gastro
12.11.2020 Novinky
Nově v nabídce: Mlýnky na maso RM Gastro
Do nabídky e-shopu jsou nově zařazeny mlýnky na maso značky RM Gastro... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nejžhavější novinky přímo na e-mail! Rozesíláme jednou za 14dní. Můžete se kdykoli odhlásit.
© 2017 - 2020 Gastro-Guru.cz, Provozuje: Gastrobitr s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz