Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky, akce a slevy!

Nejžhavější novinky přímo na e-mail!

NORDline Lednice na zrání masa DA 199

Lednice na suché zrání masa. Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
60 730 Kč
54 657 Kč
45 171 Kč
bez DPH
Splátková kalkulačka Essox
Číslo produktu:DA199
Výrobce:NORDline
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace
Lednice na suché zrání masa. Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 85 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 1 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

 

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Parametry
VýrobceNORDline
Šířka595 mm
Hloubka710 mm
Výška1000 mm
Hmotnost58 kg
Objem199 l
Teplotní rozsah0 až 25 °C
Provozní teplota0 - 25 °C
Typ chladivaR600a
Váha (kg)58
Příkon (W)140
CO2 ekv. chlad. (t)0,00014
Množství chladiva (kg)0,035
Čistý objem (l)199
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nejžhavější novinky přímo na e-mail! Rozesíláme jednou za 14dní. Můžete se kdykoli odhlásit.
© 2017 - 2020 Gastro-Guru.cz, Provozuje: Gastrobitr s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz